De bedste biopejs-forhandlere i Danmark

Sp - Billed

Der findes en række forskellige forhandlere af biopejse i Danmark. I denne her artikel introducerer vi dig for dem, der i vores øjne er de allerbedste. 

Heldigvis er der flere forskellige ildsjæle, der har kastet sig over biopejsbranchen. Det er herligt for os forbrugere, da konkurrence i et felt som regel fører til øget service og lave priser.  

Hos biopejs-eksperten.dk har vi valgt at blåstemple en række forhandlere – nemlig de forhandlere, som i vores øjne er de allerbedste. Disse forhandlere leverer varen, hvad angår produktudbud, prisniveau og service. 

Biopejs-shop.dk 

Biopejs-shop.dk er – i vores øjne – Danmarks førende forhandler af biopejse. Det enorme udvalg er faktisk kun overgået af ekspertisen. De kender nemlig deres produkter indgående og kan derfor byde på formidabel vejledning, som rækker udover det sædvanlige. 

Du kan se alle deres biopejse digitalt på deres fine hjemmeside, men hvis du ønsker at se dem i 3D, kan dette også sagtens lade sig gøre. Biopejs-shop.dk har nemlig en fysisk forretning i Aalborg, hvor du dels kan se de forskellige pejse, men også kan få kyndig rådgivning og vejledning. 

Bio-pejs.dk

Bio-pejs.dk leverer også varen, hvad angår udvalg og service. De har rigtig mange forskellige biopejse og i mange prisklasser. Der er derfor virkelig noget at vælge imellem, og det er fedt! 

Bio-pejs.dk har desværre ikke et showroom, og det trækker lidt ned, at det ikke er muligt at se de flotte biopejse i virkeligheden, inden man køber.

Biopejs-butikken.dk 

Biopejs-butikken.dk er en nyere spiller på markedet. Konceptet har fra begyndelsen været klart defineret: Biopejs-butikken.dk ønsker at forene lave priser med høj kvalitet. Derfor er stort set alle biopejse i denne forretning ganske prisvenlige. 

Folkene bag forretningen bygger hele tiden på med nye produkter, men indtil videre kan biopejs-butikken.dk ikke helt matche biopejs-shop.dk og bio-pejs.dk, hvad angår udvalg. 

Dog er det værd at nævne, at mange af de biopejse, som biopejs-butikken.dk forhandler, ikke forhandles hos konkurrenterne.

Husk, at vi ikke sælger biopejse

Rigtig mange forveksler os, biopejs-eksperten.dk, med en decideret shop. Det er vi altså ikke. 

Vi er et uafhængigt medie, der har udvalgt vores yndlingsbiopejse efter grundig research. 

Vi samarbejder dog med en del shops – også de ovenstående – og vores forretning baserer sig på, at vi får procenter af eventuelle salg, når vi sender trafik videre til vores samarbejdspartnere.

Hvis du mener, at vi mangler en forhandler på ovenstående liste, så giv os endelig et skriv på info@biopejs-eksperten.dk.

Scroll to Top