elpejse guide cover
Produktguides

De 3 bedste elpejse – Den ultimative guide til at finde den perfekte elpejs

Vi har gennemtrawlet hele markedet for elpejse med henblik på at lave en liste med de 3 bedste, og nu er vi endelig kommet i mål! Vi ved, at folk har forskellige behov og ønsker, hvorfor vi har forsøgt at kreere en liste med stor variation. Buddene på de 3 bedste elpejse tager afsæt i produktanmeldelser, tests, som er udført af andre, samt vores vurdering og bedømmelse af de forskellige elpejses æstetik og funktionalitet.

Med en elpejs kan man bringe hygge og sjæl ind i stuen. Flere og flere investerer i den slags pejse, og det er der uden tvivl flere årsager til. Med en elpejs kan man få det visuelle udtryk fra en almindelig pejs, men man behøver hverken bekymre sig om en skorsten eller hyppig rengøring.

En elpejs kan være et formidabelt dekorativt islæt til ens hjem, og der findes efterhånden et så stort udvalg af elpejse, at man kan finde en, der passer ind i ens hjem, uanset hvilken stil der hersker på denne front.

Bor du topmoderne med skæve designermøbler og anderledes farver på væggene, kan du uden tvivl finde en smuk elpejs, der passer perfekt ind i dit hjem. Men det kan du faktisk også uden problemer, hvis du bor klassisk med rene linjer og knap så mange farver repræsenteret.

Vores bud på 3 bedste elpejse

Herunder følger vores bud på de 3 bedste elpejse, der findes. Listen er i vilkårlig rækkefølge. I vores udvælgelse har vi haft fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Der vil i løbet af gennemgangen være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du handler hos en af vores foreslåede forhandlere.

Vi garanterer dog, at vores lyst til at være hjælpsomme altid overskygger kommercielle hensigter, hvorfor du kan stole på ethvert ord i vores gennemgang af de forskellige pejse. Hvis der er grund til at være kritisk over for en given model, er vi det bestemt også.

Trivero 180 elpejs – Topmoderne elpejs, der kræver en del plads

trivero_180_ruby_fires_elektrisk_pejs_29782

Vær opmærksom på, at denne elpejs kræver en hel del plads. Den er nemlig næsten to meter bred. 

Hvis man har pladsen derhjemme, vil man ikke fortryde, at det lige netop bliver denne elpejs, man investerer i. Faktisk vil man værdsætte dens brede format, sæt man har plads til dette.

Det brede format er nemlig med til at gøre elpejsen ekstra smuk, og det sørger for, at så meget af rummet som muligt får glæde af pejsen. Det er et syn for guder med levende flammer fra den ene ende til den anden. Flammer, som på fornemmeste vis indrammes af en smuk sort, blank ramme.

Mange smarte funktioner

Funktionaliteten for denne elpejs er helt i top. Man kan justere flammerne, præcis som man ønsker. Ligeledes har man også magten til at skrue op og ned for varmen.

Man kan herske over elpejsen ved hjælp af både en fjernbetjening og touchfunktioner på selve rammen. 

Foruden ovenstående muligheder kan man også indstille en timer. Det vil sige, at hvis man ønsker, at ens elpejs skal køre hver dag fra 16–20, er det bare at indstille den til at starte og slukke på disse klokkeslæt ved hjælp af timeren.

Hvis man har forelsket sig i denne elpejs’ design, men desværre er kommet frem til erkendelsen af, at man ikke har plads til netop denne model, kan vi berolige med, at den også fås i 2 mindre modeller. Se disse ved at klikke på linksne herunder:

Lidt praktiske oplysninger

Hvis du har forelsket dig i denne model, er du stensikkert nysgerrig på dens mål og deslige. Herunder følger et lidt tørt og kedeligt oversigtsstykke, der til gengæld er ganske informativt.

 • Mål: H: 46,5 x B: 180 x D: 14 cm
 • Kapacitet: 15 Watt
 • Vægt: 28,5 kg
 • Varmeeffekt pr. time: 1,4 kW

Cadiz elpejs – Yderst populær elpejs med klassisk udtryk og moderne brugerflade

Cadiz elpejs - Elpejs oversigt - Bedste elpejs

Dette er en af de mest populære elpejse, der findes, og det forstår vi egentlig godt. 

Elpejsen er yderst smuk og stemningsgivende, og når den samtidig har en yderst moderne brugerflade og er af høj kvalitet, er den uundgåelig på vores liste over de bedste elpejse.

Pejsen anvender Ruby Fires LED-teknologi og kan betjenes på selve indsatsen. Der findes en række indsatse til denne pejs, som leveres med fjernbetjening, hvis dette ønskes.

På mange måder har denne elpejs et yderst klassisk udtryk. Den passer derfor ekstremt godt ind i hyggestuer, hvortil dens levende, digitale flammer kan tilføre liv og sjæl.

Ekstremt nem at montere

En Cadiz elpejs leveres altid samlet, hvorfor det eneste, man som forbruger skal, er at sætte den elektriske indsats ind i pejsen og efterfølgende forbinde denne til en stikkontakt. Herefter er elpejsen allerede klar til at bringe hygge ind i det rum, hvor man nu engang har placeret denne.

Pejsen kan leveres med tre forskellige indsatse

Hvis indsatsen, du ser på billedet, ikke falder helt i din smag, så frygt ej. Denne elpejs kan nemlig leveres med hele tre forskellige Ruby Fires indsatse, der bærer navnene Melini, Elski og TF1560G. Ligeledes er det muligt at få pejsen i både sort og hvid.

Melini er den indsats, der afgiver mest varme. Elski er den, der afgiver næstmest og TF1560G afgiver mindst

Herunder følger en række billeder af de forskellige indsatse. Efterfølgende kan du blive klogere på dimensionerne for de forskellige indsatse.

 • Dimensioner på Melini indsats: 620 x 620 x 235 mm (HxBxD) – Leveres uden fjernbetjening
 • Dimensioner på Elski indsats: 665 x 470 x 210 mm (HxBxD) – Leveres inkl. fjernbetjening
 • Dimensioner på TF1560G indsats: 670 x 470 x 215 mm (HxBxD) – Leveres inkl. fjernbetjening

Lidt praktiske oplysninger

Hvis du har forelsket dig i denne pejs, er du stensikkert nysgerrig på dens mål og deslige. Herunder følger et lidt tørt og kedeligt oversigtsstykke, der til gengæld er ganske informativt.

 • Mål: H: 94,5 x B: 98,3 x D: 37,5 cm
 • Vægt: 38 kg
 • Varmeeffekt pr. time: 1,8 kW

Trivero 70 LED elpejs – lækker indbygningpejs

trivero_70_elpejs_29792 - Elpejs oversigt - Bedste elpejs

Her er tale om en lækker indbygningspejs i sort med en smuk blank yderkant. Pejsens bør særligt fremhæves for dens yderst moderne LED-teknologi, der bevirker, at flammerne fremstår både yderst smukke og levende.

Med til pejsen følger en brugervenlig fjernbetjening. Via denne kan man aktivere samtlige funktioner, som pejsen tilbyder.

Disse kan også aktiveres ved hjælp af et touch-panel på selve pejsens ramme. Dette er, ligesom fjernbetjeningen, yderst intuitivt og kan derfor benyttes af alle og enhver.

Elpejsen er i den billige ende, men selvom prisen er ganske lav, er kvaliteten faktisk overraskende høj. 

Lidt praktiske oplysninger

Hvis du har forelsket dig i denne model, er du stensikkert nysgerrig på dens mål og deslige. Herunder følger et lidt tørt og kedeligt oversigtsstykke, der til gengæld er ganske informativt.

 • Mål: H: 69 x B: 66 x D: 19,6 cm
 • Vægt: 15,6 kg
 • Varmeeffekt pr. time: 0,8 kW
De 3 bedste elpejse – Den ultimative guide til at finde den perfekte elpejs
5 (100%) 40 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *