Guide til valg af billig biopejs

Artiklen indeholder affiliate-links.

Vores favorit
Biopejs-eksperten væghængt biopejs i sort

Stilren vægbiopejs

1.899,00 kr.
God til prisen
Nevada væghængt biopejs - guide til billige biopejse

Nevada

2.499,00 kr.
Til bordet

Biopejs til bord

799,00 kr.
God til prisen
Nevada væghængt biopejs - guide til billige biopejse

Nevada

2.499,00 kr.
Vores favorit
Biopejs-eksperten væghængt biopejs i sort

Stilren vægbiopejs

1.899,00 kr.
Til bordet

Biopejs til bord

799,00 kr.

Har du besluttet dig for, at du skal have de flotte flammer fra en biopejs ind i dit hjem, men er du ikke helt villig til at betale den høje pris som en biopejs ofte koster – så er denne guide til dig. I det følgende vil vi nemlig præsentere dig for vores bud på de bedste biopejse til billige penge.

Vores bud på de bedste billige biopejse

Vi har udvalgt de bedste og billigste biopejse vi har kunne finde. Buddene tager afsæt i produktanmeldelser, tests, som er udført af andre, samt vores vurdering og bedømmelse af de forskellige pejses æstetik og funktionalitet. Rækkefølgen er vilkårlig. 

Nevada

Derfor anbefaler vi denne

Nevada væghængt biopejs - guide til billige biopejse
Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 DKK Besøg butikken

Denne biopejs er utroligt populær af flere årsager: Den er flot at se på, den er vildt hyggelig, og måske vigtigst af alt, så er den billig!

Det er 3 gode grunde til at vælge denne billige biopejs, nøjagtigt ligesom mange før dig har gjort – det er nemlig en af de bedst sælgende biopejse. 

Vi er pjattede med designet og funktionaliteten, og når vi tager et kig på prisen, så bliver vi kun endnu mere begejstrede. 

Men det er ikke kun for prisen og designet at du skal vælge at denne pejs fremfor de andre på listen:

Godt udsyn til ilden

Den billige biopejs fra Nevada leverer nemlig også et fremragende udsyn til flammerne, som er gemt sikkert og forsvarligt væk bag det gennemsigtige sikkerhedsglas i fronten. 
 
Den sorte baggrund i pejsen biddrager i øvrigt til, at flammerne kommer til at stå ekstra klart og tydeligt for dit blik. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 40 x B: 60 x D: 21 cm
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 14,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: Op til 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

Lækker og stilren biopejs til væggen

Derfor anbefaler vi denne

Biopejs-eksperten væghængt biopejs i sort

Denne lækre prisvenlige biopejs kan fås hos en af de nyere danske forhandlere, nemlig Biopejs-butikken, som brander sig på at levere kvalitet til ekstremt lave priser, og de må siges at leve op til sit rygte.

Med denne biopejs får du nemlig ikke blot en lækker pejs i et stilrent design. Du får tilmed en biopejs, der er TÜV-certificeret, hvilket vil sige, at pejsen lever op til det tyske instituts kvalitets- og sikkerhedskrav.

Stålpejs betrukket med varmebestandigt maling 

Pejsen er af kvalitetsstål, som er blevet dækket af varmebestandigt maling. Derfor kan du roligt forvente, at biopejsen bevarer sin smukke mørke kulør i mange år frem, uanset hvor ofte du bruger den. 

Mulighed for at justere flammerne 

Med til pejsen følger en 4-punkts brænder, som har en samlet længde på 36 centimeter. Brænderen har dæksler, som giver forbrugeren mulighed for at justere flammerne efter smag og behov. 

Den har en samlet kapacitet på 0,7 liter, hvad angår brændstof, og ligesom stort set alle andre biopejse er denne pejs også yderst let at montere. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 65 x 40 cm
 • Kapacitet: 0,7 liter

Billig væghængt biopejs

Derfor anbefaler vi denne

Billig biopejs, sort - guide til billige biopejse
Forhandler Totalpris Læs mere
1.299,00 DKK Besøg butikken

Hvis man ikke vidste bedre, ville de fleste formentlig tro, at der her var tale om en væsentligt dyrere biopejs end det reelt er tilfældet. Designet på pejsen minder nemlig meget om det man ser på de dyrere modeller, men pejsen koster altså alligevel kun en brøkdel af hvad man må give for de dyrere biopejse. 

Pejsen kommer desuden i flere forskellige farver, så hvis du ikke er til den sorte vi har anbefalet her, så kan du i stedet vælge den i hvid eller stål. 

Designet giver flottere flammere

Fronten på biopejsen er let bøjet i en blød bue som gør, at pejsen for det første ser ud af mere og virker dybere, samtidig med at flammerne tager sig særligt godt ud. Det skyldes til dels den særlige form, men også at baggrunden er helt sort, hvilket fungerer fremragende som kontrast til flammerne, som ser ekstraordinært flotte ud. 

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 45 x B: 60 x D: 13,4 cm
 • Kapacitet: 0,7 liter
 • Vægt: 9 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: 1-2 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 1,14 kW

Billig biopejs til gulv

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere
2.999,00 DKK Besøg butikken

Denne billige biopejs byder på et unikt design, åbning i begge sider og så skal den placeres på gulvet. 

Hele herligheden kan erhverves for en pris som de fleste kan være med til – den er billig af en biopejs at være! 

Leder du efter en stor og prangende biopejs er denne nok ikke den rigtige for dig. Med en højde på 54 cm og en bredde lidt over en halv meter, er der ikke tale om nogen enorm biopejs. Det kan dog bestemt være en fordel, for den lille størrelse betyder også en lav vægt, hvilket gør den let at flytte rundt på.

Billig gulvbiopejs

Modsat vores første anbefaling som skal monteres på væggen, kræver denne ikke, at du finder værktøjskassen frem – der er nemlig tale om en gulv biopejs. 

Fordelen ved en gulv biopejs er, at der ikke skal bruges tid på montering, og beslutter du dig for at ændre på indretningen i rummet, så kan du let flytte pejsen rundt. 

Ulempen kan dog være, at en gulv biopejs tager gulvplads. Særlig i mindre rum vil den derfor fylde mere, end hvis du i stedet havde valgt en indbygget eller væghængt biopejs. 

Flere forskellige farver 

Er du ikke til den sorte farve på pejsen, kan du i stedet vælge en hvid eller sølv udgave. 

Praktiske oplysninger:

 • Mål: H: 52 x B: 64 x D: 23 cm
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Vægt: 12,5 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: Op til 4 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 2,17 kW

Biopejs til bord

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK Besøg butikken

Denne lille biopejs fylder ikke alverden, og hvis du planlægger at varme rummet op med den, så kommer du til at fryse. 

Hvad den ikke har i størrelse har den til gengæld i udseende, for den lille biopejs har et simpelt men stilfuldt udtryk som vil passe ind i de fleste hjem. 

Den lille størrelse betyder blandt andet, at du uden problemer kan flytte rundt på biopejsen efter behov, og der findes næppe noget bord, nogen vindueskarm eller en hylde hvor den lille pejs ikke kan stå og lyse flot med sine lune flammer. 

Størrelsen er lille – ligesom prisen

Biopejsen er ikke bare lille, den er også så billig, at du ikke behøver tænke længe inden du beslutter dig for at købe. 

Inden du gør det, bør du dog overveje om den opfylder dine behov. Den udseender som sagt ikke meget varme, så hvis du er på jagt efter en biopejs du kan lune dig ved, så er denne ikke den ideelle for dig. 

Derudover skal du egentlig bare beslutte hvilken farve du gerne vil have. Pejsen fås nemlig i sort og i hvid. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 18 x B: 35,5 x D: 20,5 cm
 • Kapacitet: 0,5 liter
 • Vægt: 4 kg
 • Brændetid pr. opfyldning: Op til 3 timer
 • Varmeeffekt pr. time: 0,8 kW

Kvaliteten på en billig biopejs

Det er ganske naturligt at fundere lidt over, om det er på bekostning af kvaliteten, når man vælger at købe en billig biopejs. 

Heldigvis kan vi fortælle, at du sagtens kan få flotte og lune flammer ind i dit hjem, selvom du vælger en billig løsning. 

Ved de helt dyre biopejse er det ofte designet eller mærket, du betaler ekstra for, og kvaliteten behøver derfor ikke nødvendigvis være bedre, fordi pejsen er dyrere.

Du bør dog også vide, at pris og kvalitet hænger sammen – i hvert fald til en hvis grænse. Det betyder ikke, at den billige biopejs kun kan bruges et par gange inden den går i stykker, men du kan ikke helt forvente samme levetid eller funktionalitet, som hvis du vælger en dyrere løsning. 

Køb billig biopejs

Hvis du er i tvivl om hvorvidt en biopejs er noget for dig, og om du får den brugt eller den bare ender med at samle støv, så er en billig biopejs et fornuftigt sted at starte. 

Med en billig biopejs behøver du ikke få dårlig samvittighed, hvis du køber men alligevel ikke ender med at få den brugt særligt ofte. 

Måske du ender med at blive så begejstret for biopejsen, at du beslutter dig for at købe en større og dyrere udgave senere hen. 

Scroll to Top