Hvem er vi?

Vi, som står bag biopejs-eksperten.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Da vi startede biopejs-eksperten.dk, vidste ingen af os særligt meget om biopejse. Vi vidste, at de var flotte og noget med ild, men det var nærmest også det…

Til gengæld vidste vi en hel masse om at indsamle viden og formidle denne. Ydermere havde vi en masse erfaring med at bygge hjemmesider.

I begyndelsen af projektet brugte vi stort set al vores tid på at vidensindsamle. Vi læste al den information, som vi kunne finde om biopejse, så vi kunne blive klædt på til at vejlede danskerne bedst muligt om netop sådanne produkter.

Vi lavede biopejs-eksperten.dk, fordi Casper en dag forgæves forsøgte at opsøge viden om biopejse på dansk.

Casper fandt nogle enkelte fine sider, der kunne bidrage med hjælp og vejledning, men mange af de spørgsmål, han havde, kunne han ikke finde svar på, på dansk. Den danske biopejs-bibel, som han ledte efter, fandt han aldrig, og hvad gør man så? Vi besluttede os for selv at forsøge at kreere denne bibel.

Vi håber, at vores informationsrige artikler besvarer de spørgsmål, som du måtte have om biopejse, og så håber vi, at vores anbefalinger af biopejse hjælper dig med at finde den, for dig, perfekte biopejs.

Hvis du har et spørgsmål om biopejse, som vi ikke har besvaret her på siden, så er du meget velkommen til at stille det direkte til os på [email protected].  

I takt med biopejs-eksperten.dk blev større og større, opstod muligheden for at tjene penge på et tidspunkt, og vi skal være ærlige: Det var en mulighed vi greb.

Måden, vi tjener penge på, er via affiliate-links til vores produkt-anbefalinger. Det betyder, at vi tjener penge, hvis du vælger at købe en af vores anbefalinger.

Vi kan dog garantere, at vores lyst til at hjælpe og vejlede dig altid er større end lysten til at tjene penge. Derfor kan du stole trygt på enhver af vores anbefalinger. Vi kunne aldrig finde på at anbefale hverken et produkt eller en forhandler, som vi ikke står 100 % inde for.

Hvis du er interesseret i et kommercielt samarbejde med os, er du meget velkommen til at tage kontakt på [email protected].

Hvem er vi?
Vurder siden