Hvem er vi?

Vi, som står bag biopejs-eksperten.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Da vi startede biopejs-eksperten.dk, vidste ingen af os særligt meget om biopejse. Vi vidste, at de var flotte og et eller andet med ild og flammer, men det var nærmest også det…

Til gengæld vidste vi en hel masse om at indsamle viden og formidle denne. Ydermere havde vi en masse erfaring med at bygge hjemmesider. Sådanne har vi nemlig bygget en del af tidligere, eksempelvis det store måltidskasse-sammenligningssite Godappetit.dk og den store sammenligningsportal for a-kasser a-kasse-guiden.dk.

I begyndelsen af biopejs-eksperten-projekt brugte vi stort set al vores tid på at indsamle viden. Vi læste al den information, som vi kunne finde om biopejse, så vi kunne blive klædt på til at vejlede danskerne bedst muligt om netop sådanne produkter.

Vi lavede biopejs-eksperten.dk, fordi Casper en dag forgæves forsøgte at opsøge viden om biopejse på dansk.

Casper fandt nogle enkelte fine sider, der kunne bidrage med hjælp og vejledning, men mange af de spørgsmål, han havde, kunne han ikke finde svar på, på dansk. Den danske biopejs-bibel, som han ledte efter, fandt han altså ikke, og hvad gør man så? Vi besluttede os for selv at forsøge at kreere denne bibel.

Vi håber, at vores informationsrige artikler besvarer de spørgsmål, som du måtte have om biopejse, og så håber vi, at vores anbefalinger af biopejse hjælper dig med at finde den perfekte biopejs.

Hvis du har et eller flere spørgsmål om biopejse, som vi ikke har besvaret her på siden, så er du meget velkommen til at stille det/de spørgsmål direkte til os på info@biopejs-eksperten.dk.  

Hvis du er interesseret i et kommercielt samarbejde med os, er du også meget velkommen til at tage kontakt til os. Atter en gang på info@biopejs-eksperten.dk.

Scroll to Top